NASTANEK IN DEJAVNOST KLUBA

Nastanek

Klub tajskega boksa Velenje (skrajšano KTB Velenje) je nastal v začetku leta 2010.

Ideja

Celotna ideja je nastala zaradi potrebe po druženju mladine in odraslih, ki so imeli eno skupno točko, to je zanimanje za moderne borilne veščine.

Vaše zadovoljstvo

V klubu si prizadevamo za zdrav in športno tekmovalni razvoj.

Število članov se vsako leto povečuje, kar je plod kvalitetnega dela, dosegamo pa tudi zavidljive rezultate na lokalnih in mednarodnih tekmovanjih.

Več o rezultatih si lahko preberete, pogledate videofilme in slike na Facebooku ali Instagramu KTB Velenje.

Učinkovite vadbe

Naši treningi so primerni za oba spola, ne glede na starost.

Prilagojena intenzivnost

Primerno za vsakogar, ki se želi naučiti tehnik tajskega boksa in izboljšati svoje psihofizične sposobnosti.

Za vse starosti

Vadbe so prilagojene za otroke, rekreativce, tekmovalce in bodoče tekmovalce ter za vse, ki bi radi koristno preživeli prosti čas zjutraj, popoldan ali zvečer.

Izkušeni trenerji

Trenirajte z vrhunski licenciranimi trenerji z dolgoletnimi izkušnjami.

Individualen pristop

Vsakemu vadečemu se posvetimo individualno ter s tem zagotovimo optimalen napredek. Poslužujemo se najsodobnejših trenerskih metod.

Ugodne cene

Vendar brez kompromisov pri kakovosti storitev, ki ji nudimo.

Mala šola borilnih veščin

Organiziramo šolo tajskega boksa za otroke od šestega leta starosti naprej. Treningi so prilagojeni specifično otrokom v tem starostnem obdobju, poudarek pa je na razvoju gibalnih sposobnosti, utrjevanju discipline in učenju osnovnih tehnik tajskega boksa.

Otroci se bodo spoznali z osnovnimi gimnastičnimi prvinami in se skozi igro učili tehnik tajskega boksa. Razvijanje motoričnih sposobnosti v zgodnjem obdobju razvoja je odlična podlaga za vrhunske uspehe v kateremkoli športu.

Vadba pod strokovnim nadzorom

Pri odraslih in mladini dajemo velik poudarek na samo tehniko, da se naučijo obvladati osnove kot so udarci, prijemi ter samo gibanje. Vadba je skozi leto skrbno načrtovana, zato jo sproti prilagajamo znanju in potrebam posamezniku ter celotni skupini. Skozi leto se progresivnost treninga postopoma povečuje, zato so novi vpisi najbolj zaželeni na začetku sezone.

Kdor enkrat začne, se zasvoji.

Menu