PONUDBA STORITEV

Individualni treningi

Obsegajo širok spekter zvrsti in tehnik vadbe ter je prilagojeno vašim fizičnim zmogljivostim. To je način vadbe, ki vam bo v najkrajšem času prinesel željene rezultate oziroma cilje. Vaditelj vam zagotovil aktivacijo mišic ter njihov tonus, izboljšali boste funkcionalnost svojega telesa in opazili tudi estetske spremembe.

Na voljo so shujševalni programi, programi za pridobitev mišične mase, rehabilitacijski programi, posebni programi za povečanje moči in vzdržljivosti, programi za začetnike in starejše. Vadbe niso omejene na starost, spol ali status, namenjeno je vsem, ki se zavedajo pomena pravilnega pristopa k vadbi.

Pomoč vaditelja je nenadomestljiva, saj sta demonstracija in nadzor izvedbe posameznih vaj vadečega zelo pomembna za njegov napredek in učinkovitost vadbe. Ko ljudje pričnejo trenirati v skupinah, se stkejo poznanstva, prijateljstva – kar pripomore k temu, da vadeči postane redni obiskovalec treningov.

Fitnes in prosta telovadba

Vadečemu se nameni čas za pogovor o njegovih željah, stanju, poškodbah. Z vaditeljem se pogovorita o ciljih in načinu vadbe v našem fitnesu. Vaditelj predstavi naprave in obrazloži potek treninga. Po predstavitvi se vadečemu predstavi še kardio vadba oz. vadba na vzdržljivostnih napravah ter raztezne vaje.

Vadečemu se svetuje in predstavi osnove zdrave in pravilne prehrane, koliko počitka potrebuje med posameznimi treningi in kako naj fitnes postane kot del njegovega vsakdanjika. V kolikor vadeči želi, lahko izvaja vaje pod vodstvom vaditelja ali jih izvaja samo prosto po sebi zastavljenem programu in cilju.

Vadbeni prostor vsebuje:

  • trenažerje za vadbo moči
  • možnost za vadbo s prostimi utežmi
  • možnost za raztezne vaje
  • prostor za druženje oz. klubski prostor, kjer vam postrežemo z različnimi pijačami, beljakovinskimi napitki in čokoladicami, lahko si tudi ogledate videe različnih zvrsti vadb.

Funkcionalna vadba

Funkcionalna vadba omogoča širok nabor vaj in variacij vaj, da z lahkoto prehajate skozi različne težavnostne stopnje, pa čeprav le z eno vajo – ki pa jo otežujemo v skladu s sposobnostmi posameznika. Vaše telo omogoča gibanje v kinetični verigi, zato je seveda za učinkovitost vadbe zelo priporočeno, da izvajate tiste vaje, ki omogočajo gibanje telesa preko te kinetične verige. In funkcionalna vadba to definitivno omogoča.

Posebej je pomembno, da je vaša vadba tudi izrazito raznovrstna. To pomeni, vključevanje več mišičnih skupin in gibanj vzdolž kinetične verige, različne tipe vadbe (aerobno, anaerobno, kombinacija), predvsem pa bo gibanje in usvajanje novih/zahtevnejših gibalnih vzorcev užitek, igra in zabava.

Pri funkcionalni vadbi je zelo pomembna postopnost v treningu. To pomeni, da najprej osvojite osnovne vaje in se šele nato lotite kompleksnih vaj. Najprej vaje izvajate z lastno težo in šele nato dodajate bremena. Od enostavnejšega giba k motorično bolj zahtevnemu, kompleksnejšemu.

Menu